Arici pus la dietă
Arici pus la dietă
Social

Arici pus la dietă

Arici pus la dietă

O gradină zoologică din Israel și-s pus la dietă unul din exemplare. Sherman, aricul, s-a ingrășat datorită consumului de mâncare pentru pisici va intra imediat la regim pentru a fi iar în formă, conform DPA.

Ca metodă de protecție ariciul se face ghem, dar nu și pentru Sherman, care la 1,6 kg nu mai pate face acest lucru. Un arici normal cântăreşte între 600 şi 900 de grame.

Yigal Horowitz, veterinarul, anunțat că parcul safari din apropiere de Tel Aviv l-a luat în ingrijire. Nu este pentru prima data când un arici supraponderal întră în grija lor.

Horowitz a declarat:

„Aricii graşi nu pot acţiona corespunzător în natură deoarece au probleme când se mişcă şi sunt lipsiţi de apărare pentru că nu pot adopta această postură defensivă”

Sherman va avea o dietă specială de arici până când va dovedi că se poate transforma într-un ghem cu ţepi. Atunci, ariciul va fi eliberat în natură.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii