ALERTĂ în Hunedoara. Doi bărbați au fost găsiți ÎNECAȚI
Social

ALERTĂ în Hunedoara. Doi bărbați au fost găsiți ÎNECAȚI

 Doi bărbați au fost găsiţi morți, miercuri, în pârâurile Luncoiu și Boșorod, din județul Hunedoara. Polițiștii au deschis anchete în cele două cazuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că pompierii au intervenit pentru recuperarea trupurilor celor doi bărbați.

„Doi bărbaţi din judeţul Hunedoara şi-au pierdut viaţa, miercuri, în pârâuri cu apă puţin adâncă. Un bărbat de 55 de ani a fost extras din pârâul Luncoiu, de pompierii Staţiei Brad. Al doilea caz, aproape identic, a fost semnalat în localitatea Boşorod. Echipajul de prim ajutor al Detaşamentului Hunedoara a scos din apa rece, dar puţin adâncă, a pârâului Boşorod, trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 52 de ani. Condiţiile în care cei doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa vor fi stabilite în urma examenului medico-legal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliția face cercetări în cadrul unor dosare penale pentru moarte suspectă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat că nu sunt suspiciuni de violență, iar cauzele celor două decese vor fi stabilite în urma necropsiei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.