Dragnea vrea pace cu Gabriela Firea: ”Din partea mea este deschidere totală”
Sănătate Politic Social Ultima Ora

RĂZBOIUL CU DRAGNEA A LĂSAT URME: GABRIELA FIREA SUFERĂ DE AFECȚIUNI GASTRICE

Starea de sănătate a primarului general al Capitalei nu a fost tocmai cea mai bună. Gabriela Firea a fost operată recent din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute.

Firea a precizat că intervenţia a avut loc într-un spital din Bucureşti, afirmând că medicii sunt ”la fel de buni ca în orice centru medical european”.

Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieşirea din spital, a spus, la România TV, ce a păţit edilul. Firea a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operaţie laparoscopică şi tratament, scrie stiripesurse.ro.

”A fost o suferinţă digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituţional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino.

În mesajul postat pe o reţea de socializare, Gabriela Firea a dezvăluit că a fost internată la spitalele  Ion Cantacuzino şi Colentina.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toata această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.