VIDEO! Klaus Iohannis mesaj în Stagiul 4 al pandemiei. ”Nu este simplu și știu că vor veni zile și mai grele” 1
Sănătate Social Ultima Ora

VIDEO! Klaus Iohannis mesaj în Stagiul 4 al pandemiei. ”Nu este simplu și știu că vor veni zile și mai grele”

Președintele Klaus Iohannis a ținut să transmită un mesaj oamenilor din Suceava, primul oraș băgat în carantină totală. Iohannis a ținut să le spună oamenilor că autoritățile sunt alături de ei.

”Încep cu un gând bun și o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de o măsură de încarantinare. Această măsură a fost necesară și luată la timp.

Dragi suceveni, nu sunteți singuri. Suntem cu toții în gând alături de voi.  Vom avea grijă ca ceea ce va avea nevoie municipiul Suceava să și ajungă acolo.

Vom avea grijă ca ceea ce va avea nevoie municipiul Suceava să și ajungă acolo.

Respectați măsurile de distanțare socială pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului. Suntem alături de voi.

Un gând bun pentru întreg personalul medical: știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie. Noi toți românii ne uităm la voi cu speranță, cu încredere. Sunteți linia de apărare. Știu că nu este simplu și știu că vor veni zile și mai grele.

Noi vom face tot ce putem pentru a vă asigura materialele de care aveți nevoie.

Am încheiat o întâlnire de lucru. Am discutat evident situația din Suceava și toți suntem conștienți de seriozitatea pasului care s-a făcut.

Vreau să vă asigur că noi ne facem treaba.

Au început să sosească de pe peste tot materiale de protecție și vor ajunge în cel mai scurt timp în spitale. De asemenea, am solicitat să se facă peste tot în spitale instructajul personalului.

Autoritățile își fac treaba și vă rog pe toți să ne facem fiecare treaba așa cum se cuvine, iar fiecare român să respecte normele de igienă și de distanțare socială.

Am discutat pe larg măsurile de protecție socială ce se impun în această perioadă. Am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile vulnerabile.

Împreună vom trece peste această perioadă grea”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii