Unul dintre românii declarați morți în Italia este viu, dar în comă
Sănătate Social Ultima Ora

Unul dintre românii declarați morți în Italia este viu, dar în comă

Marisan Roșca, unul dintre românii care fusese identificat printre persoanele moarte în urma tragediei din Genova, trăiește. Familia bărbatului a oferit detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar și cu privire la starea actuală de sănătate a bărbatului.

„Sunt cumnata lui Marian Roșca. Marian este în spital și este ținut în viață doar de aparate. Colegul lui, Igor, tată a trei copii, din păcate a decedat. Autoritățile italiene ne-au informat greșit! Cumnatul mai mare, Roșca Ioan s-a deplasat la fața locului pentru a-l recunoaște, însă nu a fost vorba de decesul lui Marian Roșca. Toate informațiile le avem de la Ioan Roșca, cumnatul mai mare. El este în Italia și ne informează și pe noi, acasă” a povestit Roșca Maria, cumnata lui Marian Roșca, pentru www.spynews.ro.

Gorjeanul a fost declararat mort de autorităţile din Italia în urma groaznicului accident din oraşul Italian Genova, când o parte din podul Morandi s-a prăbuşit. Marian Roşca este din localitatea Curtişoara. Tânărul se afla la volanul unui tir şi a avut teribilul ghinion să traverseze viaductul în momentul în care a căzut.

Familia a fost anunţată că Marian ar murit. În cabina tirului au fost găsite două cadavre şi actele gorjeanului. Fratele său, care se află în Italia, a mers la morgă să identifice cadavrul. Niciunul din cele două cadavre nu era al lui Marian. Cei din familie au început să spere şi fratele l-a căutat în spitalele din Genova, iar până la urmă l-a găsit. Marian este în viaţă, dar în stare foarte gravă, fiind în comă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.