ULTIMA ORĂ. Două persoane AUDIATE în cazul dosarului agresiunii femeii JANDARM
Justiție Politic Sănătate Social Ultima Ora

Jandarmerița ”bătută măr” vineri, a ieșit în pas vioi din spital, marți

Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei și colegul ei au fost externați. Deși trebuia ca tânăra să plece acasă luni, medicii de la Spitalul Floreasca au decis să o mai ţină 24 de ore sub observaţie și să îi mai facă o tomografie.

Ștefania (23 de ani), care a fost bătută în timpul protestelor de vineri seară, a mers în pas vioi spre mașină, având capul acoperit cu o șapcă și purtând o pereche de ochelari de soare. Tânăra nu a făcut nicio declarație.

În urma incidentelor de la protestul de vineri, din Piața Victoriei, ea a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală, însă diagnosticul a fost infirmat. În conferința de presă a Jandarmeriei s-a spus că ar putea rămâne paralizată, dar medicii au declarat că are doar traumatisme ușoare și echimoze.

Menționăm că luni a apărut primul filmuleț care o arată pe femeia jandarm la scurt timp după ce a fost scoasă din zona unde a încasat loviturile.

Femeia este pur și simplu revoltată de colegii săi, cărora le transmite un mesaj dur: „Fraților, unde dracu’ m-ați dus?” strigă femeia în timp ce doi colegi o susțin și o duc către ambulanță. Adică, ea fusese dusă înadins de colegi în locul unde a fost agresată. Ceea ce este extraordinar de grav!

Citește și:

Jandarmerița agresată, mesaj dur pentru colegii ei: Unde dracu’ m-ați dus?

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.