6 persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 186
Sănătate

Gripa continuă să ia vieți. Numărul deceselor a ajuns la 135

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, precizând că toate victimele erau nevaccinate și doar două dintre acestea sufereau de condiții medicale preexistente. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 135, scrie mediafax.ro

O femeie în vârstă de 26 de ani, din Giurgiu și alta de 50 de ani din Sibiu au murit din cauza gripei. Potrivit Institutului de Sănătate Publică, ambele victime erau nevaccinate și nu sufereau de condiții medicale preexistente.

Potrivit sursei citate, au mai fost înregistrate două decese din cauza virusului gripal: un bărbat în vârstă de 87 de ani din Mureș și unul de 50 de ani din Brăila. Ambii aveau condiții medicale preexistente și erau nevaccinați.

Numărul deceselor a ajuns la 135.În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

Numărul deceselor din cauza gripei din sezonul acesta l-a depășit pe cel precedent, 2017-2018, când au fost înregistrați 129 de morți.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.