Firea a luat Decizia. De sâmbătă se închid toate parcurile din București 1
Breaking News Sănătate Social Ultima Ora

Firea a luat Decizia. De sâmbătă se închid toate parcurile din București

Primarul general al Capitalei, Gabriela firea a decis ca începând de sâmbătă 28 martie toate parcurile din București să fie închise.

În acest fel, Firea speră că bucureștenii nu vor mai fi tentați să iasă din case, iar răspândirea Coronavirusului să fie cât mai redusă.

”Cred că se vor închide parcurile în perioada următoare. A fost o dezbatere în această seară la Comitetul Municipal pentru Situații Speciale de Urgență. Au fost două școli de gândire, unii care afirmau că ar fi bine să rămână deschise pentru că cetățenii au înțeles să nu se mai grupeze în mai mult de trei persoane și alții care au spus că totuți este un risc, că va fi cald în zilele următoare și ne putem trezi cu aceeași situație ca în weekendul trecut, când se adunau la grătare câte 15-20 de persoane, ceea ce ar fi un pericol. Până la urmă, se vor închide parcurile, atât cele care sunt administrate de Primăria Capitalei, cât și parcurile de sectoare. Zilele următoare vom vedea care va fi modalitatea practică”, a declarat edilul general.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.