Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa s-a îmbrâncit cu protestatarii #rezist de la Parlament
Sănătate Ultima Ora

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, îmbrâncit de protestatarii #rezist de la Parlament

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost îmbrâncit de protestarii care se aflau în fața Palatului Parlamentului. Parlamentarul a avut nevoie de protecția jandarmilor prezenți la manifestare, pentru a traversa în siguranță parcul Izvor. 

Protestarii care se aflau, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbașa în timp ce ieșea din instituție și l-au huiduit. De asemenea, a avut loc un moment de busculadă. Nicolae Bacalbașa a avut nevoie de protecția jandarmilor, pentru a putea traversa în siguranță parcul Izvor și pentru a ajunge la stația de metrou.

„Nu scăpați!”, ”Comunistule!”, „Hoții!”, sunt doar câteva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbașa.

Câteva zeci de persoane se află, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, pentru a-și exprima nemulțumirea față de recentele modificări ale codurilor penale deoarece, spun aceștia, prioritățile aleșilor nu sunt domeniile sănătatea sau educația, ci „salvarea lor din fața acuzațiilor penale”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.