SPITAL
Sănătate

CONTROL URGENT la un mare SPITAL. Vezi ce probleme au găsit.

lertă medicală la Târgu-Jiu! Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut inspectorilor sanitari să facă un control la Spitalul de Urgență, ca urmare a informațiilor din presă cu privire la condițiile în care pacienții primesc îngrijiri medicale.

Florian Bodog le-a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj să efectue o misiune de control de urgență în cadrul Spitalului Județean din Târgu-Jiu, ca urmare a informațiilor apărute recent în presă.

Conform acestora, maternitatea din această unitate nu este altceva decât un focar de infecție. Instrumentar ruginit, mese de nașteri rupte și cârpe la geamuri, pentru a nu intra vântul. Cam așa arată secția de maternitate din Târgu-Jiu.

„Florian Bodog, ministrul Sănătății, a cerut de urgență inspectorilor sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj să efectueze o misiune de control la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la maternitatea din această unitate sanitară”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății (MS), potrivit Agerpres.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.