ALERTĂ. Pasagerii unei curse TAROM au fost duși la spital! 1
Sănătate Ultima Ora

ALERTĂ. Pasagerii unei curse TAROM au fost duși la spital!

Alertă medicală pentru pasagerii TAROM, care au zburat pe data de 20 noiembrie pe ruta Bucureşti – Tel Aviv! Conform unui comunicat dat publicităţii de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii din Israel, o persoană bolnavă de rujeolă a călătorit afectat fără să ştie de problemele sale, iar ceilalţi pasageri ar putea să se îmbolnăvească.

Este vorba de zborul RO153, care a decolat de la Bucureşti pe 20 noiembrie, de la ora 23:30, iar pasagerii acestei curse ar trebui să îşi efectueze controale medicale.

„Pasagerii zborului care nu au primit două doze de vaccin antirujeolic sunt invitaţi să ia legătura cu cel mai apropiat birou medical până mâine (luni), 26 noiembrie, pentru a verifica dacă trebuie să fie vaccinaţi”, se menţionează într-o declaraţie a Ministerului Sănătăţii israelian care a fost dată publicităţii.

Mai mult, conform aceleaşi informări, persoanele de peste 61 de ani sunt scutite de griji: „În general, persoanele sănătoase născute înainte de anul 1957 sunt considerate imune în mod natural la această boală”⁣.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.