Șoc! Un deputat dă de pământ cu premierul: ”Pare idiot cu acte în regulă” 1
Ultima Ora Politic

Șoc! Un deputat dă de pământ cu premierul: ”Pare idiot cu acte în regulă”

Deputatul Petru Movilă a lansat un atac dur la adresa premierului bulgar Boiko Borisov. Acesta din urmă a declarat că pesta porcină a fost dusă în Bulgaria de turiștii români.

”Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, pare idiot cu acte în regulă. Să afirmi că pesta porcină din Bulgaria este adusă de turiștii români e o mare marlanie.

Zeci de mii de români sunt anual în stațiunile din Bulgaria, iar un Borisov îi cataloghează că fiind porci. MAE, prin Ramona Mănescu, trebuie să îi solicite să își ceară scuze față de români, nu să declare că un prim-ministru bulgar a făcut o afirmație nefericită. De asemenea, să îi solicite să își susțină afirmațiile. Și poate recomandă românilor să evite Bulgaria, până când Boris Borisov nu își retrage afirmațiile și își prezintă scuze public românilor. Nu trebuie umblat cu mănuși și nici diplomație. Asemenea afirmații și indivizi trebuie tratate brutal, pe măsură comportamentului lor. Comisiile de politică externă din Camera și Senat ar trebui să îl audieze de urgență pe ambasadorul Bulgariei la București și să îi ceară explicații”, a scris Petru Movilă pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.