Afacerile controversate ale familiei Daea
Politic Social Ultima Ora

Ambasada Suediei face miștouri de cormoranii lui Dea: ei spun că au mai mulți…

După ce ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus la Comisia pentru pescuit a Parlamentului European (PE) că România are așa de mulți cormorani încât fac baie în piscine, Ambasada Suediei a postat pe Facebok că ei au și mai mulți cormorani. Desigur, mesajul suedezilor este unul care ia în derâdere discursul halucinant al lui Daea în PE.

Ambasada Suediei face miștouri de cormoranii lui Dea: ei spun că au mai mulți…

Cormoranii lui Daea…

Ambasada Suediei face miștouri de cormoranii lui Dea: ei spun că au mai mulți… 1

Cormoranii suedezilor…

„ Am discutat cu comisarul Vella, a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulţi. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Pun în pericol un sector alternativ şi un sector complementar”, a spus ministrul Agriculturii Petre Daea în Comisia pentru pescuit a PE, despre cormorani, având un discurs total incoerent.

”Suedia are una dintre cele mai mari populații de mari cormorani din Europa. Potrivit datelor Direcției Generale pentru Mediu a Comisiei Europene, populația de reproducere a acestor păsări (Phalacrocorax carbo sinensis) din Suedia a fost estimată la 40.598 de cuiburi ocupate în 2012, distribuită în 169 de colonii”, scrie mesajul, sub formă de replică, al Ambasadei Suediei.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.