USR a făcut SENZAȚIE după discursul lui Dăncilă. Ce mesaj și sub ce formă i l-a transmis premierului
Politic Ultima Ora

Viorica Dăncilă a confundat capitala Muntenegrului, Podgorica, unde se afla în vizită, cu Pristina

Viorica Dăncilă a făcut miercuri o nouă gafă impardonabilă pentru un șef de Guvern. Aflată în vizită oficială în Muntenegru, Dăncilă a spus, în cadrul conferinței comune cu premierul muntenegrean, că îi pare bine să fie la Pristina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de România.

Oops!…I Did It Again

Viorica Dăncilă gafă impardonabilă şi peste hotare! În declaraţiile comune susţinute la finalul întrevederii cu omologul muntenegrean, Duško Marković. Dăncilă a fost corectată de traducător… Şefa Guvernului român se afla la Podgorica, dar a spus Pristina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de către ţara noastră.

Publicată de Secţia Politic pe Miercuri, 25 iulie 2018

Viorica Dăncilă a fost corectată de translatorul oficial, care a spus Podgorica (capitala statului Muntenegru), în loc de Pristina.

Mai mult, de pe contul oficial de Youtube al Guvernului muntenegrean, Vioricăi Dăncilă i-a fost tăiat sunetul când spune Pristina în loc de Podgorica.

Deși conferința comună de presă a Vioricăi Dăncilă cu omologul său de la Podgorica, Duško Marković, a fost live pe pagina de Facebook a Guvernului României, transmisiunea a fost întreruptă, iar înregistrarea a fost ulterior ștearsă în întregime.

Înregistrarea cu gafa jenantă a Vioricăi Dăncilă a fost postată pe pagina de Facebook ”Secția politic” de la Realitatea TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.