Primăria spune că Chirilă minte, nu s-a produs nici un incident
Politic Social Ultima Ora

VIDEO. Tudor Chirilă, legitimat, la mișto, în Piața Victoriei de ”GARCEA” BEAT! Au ieșit scântei…

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, împreună cu fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, au fost în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta revolta faţă de Guvernul PSD. La un moment dat, un echipaj de jandarmi a venit să-i legitimeze, iar protestatarii au constatat că unul dintre ei mirosea a alcool.

Halucinant, eram pregatit sa vorbesc despre ceva si…m-a legitimat jandarmul turmentat!!! Priviti cap-coada live-ul. E hard!17.12.2018-ziua 686-Piata Victoriei-Bucuresti

Publicată de Vocea Strazii pe Luni, 17 decembrie 2018

După ce artistul l-a întrebat în mod repetat dacă se află sub influenţa alcoolului, jandarmul a plecat fără niciun comentariu. Tudor Chirilă a făcut o serie de transmisiuni live pe Facebook din Piaţa Victoriei, unde a ieşit alături de Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, româncele care construiesc un spital din fonduri exclusiv private, pentru a protesta faţă de ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

La un moment dat, doi jandarmi, o femeie şi un bărbat, s-au apropiat şi le-au cerut să se legitimeze. „Nu ne daţi cu gaze, nu?“, l-a întrebat în mod ironic Oana Gheorghiu. „Astăzi nu. Dar când v-am dat noi cu gaze?“, a venit replica jandarmului. „Pe 10 august“, i-a reîmprospătat memoria un alt protestatar.

Întrebat care este motivul pentru care îi legitimează, jandarmul a răspuns: „Am dreptul de a legitima orice persoană. Dvs. nu aveţi o autorizaţie să…“. Mai multe persoane din grupul aflat în Piaţa Victoriei au sesizat însă că jandarmul care a cerut legitimarea mirosea a alcool. „Am o întrebare. Dvs. aţi consumat băuturi alcoolice acum?“, a venit întrebarea lui Chirilă, rămasă însă fără răspuns.

„V-am întrebat ceva, domnule jandarm. Aţi consumat cumva băuturi alcoolice? Colegul a consumat băuturi alcoolice, puteţi să ne confirmaţi? Aşa cum dvs. ne întrebaţi lucruri, avem şi noi dreptul să ştim câte ceva. De ce nu-mi răspundeţi? Colegul dvs. a consumat băuturi alcoolice?“, i s-a adresat artistul jandarmeriţei, care a răspuns negativ.  „Împreună cu mai mulţi cetăţeni suntem legitimaţi de un domn care pare că a consumat băuturi alcoolice“, continuă Chirilă, în timp ce alte persoane solicită apelarea poliţiei.

Iritat de insistenţa protestatarilor, jandarmul s-a întors şi a plecat fără niciun comentariu.  „Eram cu bannerul şi a venit un jandarm, mirosea a alcool, ne-a legitimat şi când l-am depistat că miroase a alcool, a traversat ilegal şi s-a dus în treaba lui. Era împreună cu o domnişoară care îi ţinea partea“, a mai spus Chirilă. Ulterior, artistul a revenit cu precizări pe Facebook: „Un jandarm care duhneşte a alcool legitimează cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e în exerciţiul funcţiunii. La 112 operatorul nu consideră o urgenţă faptul că un jandarm beat legitimează oameni paşnici pe un trotuar. Oare e o urgenţă dacă jandarmul băut devine agresiv?“

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.