Firea a plecat în Londra să se trateze. Mesaj cu subînțeles pentru PSD. ”Mă voi întoarce”
Gabriela Firea e în corzi. A fost dată în judecată
Politic Justiție Social Ultima Ora

VIDEO. NOU REFERENDUM. Firea, propunere pentru Dragnea

Gabriela Firea a organizat, luni, o conferinţă de presă în care a făcut o serie de comentarii despre subiectele momentului. 

Va prezint in aceste momente pericolul care ii pandeste pe bucuresteni, daca Dl Dragnea isi pune planul anuntat in aplicare, si anume o OUG prin care sa se taie din Bugetul Capitalei iar municipiul sa fie faramitat in 6 orase mici, fara coerenta administrativa.Raspund si la intrebarea care nelinisteste in aceste zile multi bucuresteni, si anume daca vor plati mai mult pt caldura si apa calda.Voi anunta, in final, decizia mea in privinta rezolvarii in mod optim a situatiei gazonului Arenei Nationale.

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 12 noiembrie 2018

Gabriela Firea a organizat, luni seara, o conferinţă de presă în care a făcut o serie de comentarii pe marginea mai multor subiecte. „Va prezint in aceste momente pericolul care ii pandeste pe bucuresteni, daca domnul Dragnea isi pune planul anuntat in aplicare, si anume o OUG prin care sa se taie din Bugetul Capitalei iar municipiul sa fie faramitat in 6 orase mici, fara coerenta administrativa. Raspund si la intrebarea care nelinisteste in aceste zile multi bucuresteni, si anume daca vor plati mai mult pt caldura si apa calda. Voi anunta, in final, decizia mea in privinta rezolvarii in mod optim a situatiei gazonului Arenei Nationale”, a declarat Gabriela Firea.

„Domnul Dragnea să recunoască că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucureşteni în care s-a discutat soarta bucureştenilor şi îi transmit un sfat domnui Dragnea, de aici din Primăria Capitalei: de regulă, atunci când se iau măsuri foarte dure, în sensul tăierii bugetului, în sensul schimbării modelului administrativ, în sensul schimbării patrimoniului, populaţia trebuie întrebată. Normal ar fi organizarea unui referendum la care bucureştenii să-i răspundă domnului Dragnea dacă sunt de acord să se taie din banii bucureştenilor pentru serviciile publice, dacă sunt de acord să fragmenteze patrimoniul”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.