Victor Ponta aruncă Bomba. Dăncilă mai are 72 de ore. Surpriză de proporții pe scena politică
Victor Ponta s-a dat de gol. Vrea alianță cu PSD-ALDE pentru guvernare
Ultima Ora Politic

Victor Ponta s-a dat de gol. Vrea alianță cu PSD-ALDE pentru guvernare

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus că imediat după ce va trece moțiunea de cenzură va merge la cei de la PSD și ALDE să le propună un Guvern format din parlamentarii aleși pe aceeași listă în anul 2016. 

”Eu cred că după ce pică Guvernul Dăncilă, o să merg la foștii mei colegii mei colegi de la PSD, alături de cei de la ALDE și am să le spun în felul următor: haideți să semnăm toți parlamentarii celor trei partide un angajament și să mergem la Cotroceni, cred că în total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem și-i spunem domnului președinte: noi suntem parlamentarii aleși în anul 2016, suntem 260 de parlamentari și vrem să ducem guvernarea până la sfârșit. Uitați de Dăncilă! Gata, Dăncilă nu mai este!

Prim-ministru trebuie să fie o persoană care să nu fie implicat politic. Nu trebuie să fie un premier de la PSD, de la Pro România că e partid prea mic sau de la ALDE.”, a declarat Victor Ponta, la DC News Live.

Victor Ponta a explicat că data limită pentru votarea moțiunii de cenzură este 11 pentru că atunci expiră interimatele miniștrilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.