Alertă la Parlament. Călin Popescu Tăriceanu demisionaează
Alertă la Parlament. Călin Popescu Tăriceanu demisionaează
Ultima Ora Breaking News Politic

Călin Popescu Tăriceanu este terminat. A fost anunțat sfârșitul politic al liderului ALDE

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a condus partidul spre un eșec răsunător la alegerile europaralamentare din luna mai a acestui an.

Tăriceanu ca lider al partidului a ”reușit” performanța ca formațiune a sa politică să nu obțină cele 5 procente necesare pentru a face pragul electoral.

Sfârșitul carierei politice a președintelui Senatului a fost anunțat de Sebastian Lăzăroiu fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu.

”Nu mă lasă să dorm tupeul lui Tăriceanu. Deci ce face omul ăsta, venit din negura politicii…Umblă pe la ghișee și cerșește sprijin pentru o candidatură la prezidențiale. Ce cere mai exact de la PSD și de la ProRomânia?

Păi, toate organizațiile lor (de bine de rău mai are și Ponta niște filiale furate cu totul de la PSD) să se încoloneze în spatele lui. Să-și rupă aceia două perechi de pantofi, să convingă lumea că el e alesul. Postacii, fufezele, mormolocii, tălpașii, lipitorii să se alinieze cu toții și să fluture stegulețele pentru el. Și el ce oferă la schimb? Augusta lui persoană? Aia care nu poate strânge o babă în brațe, care se bagă în față la coadă să nu se frece de prostime.

Discursul lui tălâmb cu statuparalel, ăla de-a băgat PSD în rahat până-n gât la ultimele alegeri? Păi, Pleșoianu îl interpretează mai artistic și are și sprijin necondiționat de la sputnik. Partidulețul lui cu care a scos 4% la alegeri? Ce oferă șarlatanul ăsta ca să convingă pe cineva să pună-n mișcare o uriașă mașinărie de făcut voturi? Bani? Vezi să nu! Relații externe? De unde? De la Moscova? Îl au pe Pleșoianu. Experiență? La ce? La băgat țara în faliment, ca în 2008. Păi, îl au pe Teodorovici, chiar mai talentat. Lămuriți-mă și pe mine.

Ce dă Tăriceanu contra ditamai susținerea? Șanse de câștig? Un spectacol gratis cu pantaloni roșii? Un număr de magie cu procente?, scrie Lăzăroiu pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.