Darius Vâlcov, DECLARAȚIE BOMBĂ. ”Ar fi o greșeală ca OUG să nu se dea”
Politic Social Ultima Ora

Vâlcov îl ceartă pe președintele Iohannis că nu își GĂTEȘTE singur, ca să se încadreze în bugetul ciuntit de PSD

Darius Vâlcov îl îndemană pe Iohannis să își concedieze bucătarul și să-și gătească singur. Astfel, se poate încadra în bugetul micșorat recent de guvernul Dăncilă.

”Atunci când ai o execuţie atât de proastă a bugetului doar pentru că îţi doreşti tu să te plimbi cu bucătarul peste tot pe unde te duci la vilele de protocol, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi acorde cineva mai mulţi bani la rectificare”, a spus sâmbătă Darius Vâlcov când a fost întrebat despre tăierea bugetului Administrației Prezidențiale la rectificarea bugetară.

Întrebat la Antena 3 cum au decurs discuţiile în privinţa bugetului Administraţiei Prezidenţiale, care reclamă o tăiere de 11 milioane de lei, Vâlcov a arătat că “nu este vorba de dat un ban în plus sau în minus”, potrivit Agerpres. ”Deci, aşa cum şi-a aşternut, aşa doarme fiecare – n-au cheltuit banii, pot să-i cheltuie data viitoare. Rămâne valabilă acea tăiere? Este decizia doamnei prim-ministru, eu doar am făcut această recomandare atât ministrului de Finanţe, cât şi doamnei prim-ministru”, a spus consilierul premierului într-un interviu la Anten 3.

Vâlcov a susținut că și în cazul tăierii bugetului, Administraţia Prezidenţială va avea bani pentru angajamente, referindu-se astfel la organizarea la Bucureşti a Summitului Iniţiativei celor Trei Mări sau la deplasările externe ale şefului statului.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.