USR-PLUS, cere convocarea Parlamentului pentru demiterea lui Florin Cîțu 7
Politic Ultima Ora

USR-PLUS, cere convocarea Parlamentului pentru demiterea lui Florin Cîțu

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, afirmă că a făcut o solicitare către preşedinţii celor două camere ale Parlamentului pentru convocarea unui plen reunit pentru dezbaterea moţiunii de cenzură.

„Am făcut o solicitare către preşedinţii celor două camere de convocare a unui plen reunit pentru dezbaterea moţiunii. De la citirea moţiunii, moţiunea trebuie dezbătută şi votată. Mă aşteptam ca preşedinţii să facă convocarea deja. Între timp s-a întâmplat ceva şi lucrurile nu mai merg cu aceeaşi viteză”, a declarat, marţi, Ionuţ Moşteanu.

El a precizat că nu va fi şedinţă de plen reunit marţi pentru dezbaterea moţiunii. „Anca Dragu a făcut o scrisoare către preşedintele Camerei Deputaţilor pentru convocarea plenului reunit, Orban e plecat şi a desemnat atribuţiile unui coleg, vicepreşedinte PNL.

Astăzi nu vom avea un plen reunit pentru dezbaterea moţiunii. Cei care doresc acest lucru suntem noi şi cei de la AUR. PNL şi PSD sunt bloc în spatele lui Florin Cîţu”, a afirmat Moşteanu.

USR-PLUS, cere convocarea Parlamentului pentru demiterea lui Florin Cîțu 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii