A intrat cu gloanțe în Parlament
A intrat cu gloanțe în Parlament
Politic Ultima Ora

USR cere controlul parlamentarilor de arme la intrare, după ce, lidera tinerilor AUR a introdus 4 gloanțe în instituție

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, îi reproşează ministrului de Interne, Lucian Bode, că Jandarmeria „permite” câtorva zeci de oameni să blocheze Parlamentul.

„O mână de extremiști sunt lăsați și astăzi să facă haos în Parlament. Astăzi este despre gloanțe. Data trecută au pătruns în incinta Parlamentului și au vandalizat mașina unei ambasade.

Data viitoare ce se va întâmpla? USR cere controlul tuturor parlamentarilor de arme la intrare. La fel ca la aeroport.

“Jos cu hoții de copii!”, scandează ei. Și vă spun: nu, astăzi nimeni nu va fura niciun copil. Folosind tehnicile de propagandă învățate de Simion de la prietenii lui din serviciile rusești, au speriat oamenii cu o lege care face fix opusul: protejează copiii de separarea familiilor.

Asta prevede legea. Sprijină familiile vulnerabile. Acum, îl întreb și pe domnul Lucian Bode: de ce Jandarmeria permite ca o mâna de câteva zeci de oameni să blocheze Parlamentul?

Nu e prima oară când îi lăsați, domnule Bode. I-ați lăsat să zburde liber prin primarii, să invadeze curtea parlamentului. Extremiștii trebuie opriți”, a transmis  Moşteanu, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ionuț Moșteasnu
Ionuț Moșteasnu

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.