Ludovic Orban atacat de AUR
Ludovic Orban atacat de AUR
Politic Ultima Ora

Ludovic Orban, atacat de protestarii AUR. ”Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul”.Un deputat din formațiunea lui George Simion l-a scăpat de furia mulțimii. FOTO-VIDEO

Liderul Forţa Dreptei, deputatul Ludovic Orban a fost atacat miercuri de protestarii AUR, după ce jandarmii nu i-au permis accesul în curtea Parlamentului.

”Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul, să nu se vadă pe camera, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace”, a spus Orban.

El i-a acuzat pe cei care asigură paza Parlamentului că nu l-au lăsat să intre în curte.

El declarat la Parlament că nu a fost lăsat de către jandarmi să intre în curtea Parlamentului. ”I-am solicitat ofiţerului să sune şeful dispozitului, să îi solicite să îmi permit accesul, ca parlamentar pe intrarea normal în clădirea Parlamentulu.

”Mi s-a spus că nu pot să intru decât dacă traversez pe partea cealaltă, pe la Senat şi am fost obligat de interdicţia forţelor de ordine de la Jandarmerie să merg pe strada Izvor spre Bulevardul Libertăţii. Am fost în primă fază lăsat în pace, nimeni nu mi-a zis nimic, până au început să apară agitatori”, a povestit Orban, arătând că marea majoritate a celor prezenţi sunt membri AUR şi chiar parlamentari şi şefi de organizaţii care stau în mijlocul activiştilor şi le dictează comportamentul.

”Singura excepţie pe care trebuie să o evidenţiez este un coleg din AUR, Antonio Andusceac, care a încercat să îi convingă pe manifestanţi să nu mă agreseze şi cred că şi-a luat-o şi el”. Ludovic Orban a povestit cum a fost agresat der protestatarii AUR. ”Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul, să nu se vadă pe camera, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace. În plus, era evident că erau oameni acolo incitatori”, a spus Orban.

Antonio Andursceac l-a salvat pe liderul FD
Antonio Andursceac l-a salvat pe liderul FD

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.