Teodorovici cere Comisiei Europene decontarea cheltuielilor pentru podul de peste Dunăre
Teodorovici e făcut praf. Deficitul bugetar a crescut cu 50%. ”Fiecare zi în plus a PSD, adâncește dezastrul”
Politic Economic Social Ultima Ora

Un fost preşedinte ANAF îl face praf pe Teodorovici: „PUNE MÂNA pe CARTE, PENIBILULE!”

Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016, a lansat un atac dur la adresa lui Eugen Teodorovic. Ministrul a cerut ANAF-ului o analiză „foarte detaliată” privind fostul sediul confiscat al Antena Group.

BOMBĂ. Afacerile TENEBROASE ale lui Dragnea, scoase la lumină: Un caz şcoală de evaziune

Redăm postarea lui Gelu Diaconu, fost președinte ANAF: „Orlando Teodorovici, pune mâna pe carte, penibilule! Ai devenit un adevărat pericol pentru țară asta și așa oropsită cu un guvern de tot râsul! Un prieten mi-a trimis acest video spunându-mi să-l urmăresc cu atenție. I-am replicat că nu urmăresc Antena 3 din principiu, iar cu habarnistul Orlando nu mi consum nici măcar un minut din viață. Știu ce-i poate capul!

Am cedat insistenței amicului meu și am urmărit cu stoicism elucubrațiile guralivului urechist.

Omul delireazaă vreun sfert de ora țînându-i isonul unei preocupete anteniste. Pe scurt, ipochimenul mă amenință cu imputații de milioane de euro (sic!) pentru că, împreună cu adevărați specialiști din ANAF, am aplicat IMPECABIL legea!

Din motive care țin exclusiv de nivelul cunoștințelor sale profesionale nu voi încerca să-i explic legea, pentru că el chiar nu poate să înțeleagă. Așadar, nu insist.

Doar atât: -scoaterea Antenei 3 din sediile confiscate prin hotărâre a ICCJ, definitivă și imediat executorie, a fost finalizată ÎN CONDIȚII PERFECT LEGALE de către cel care mi-a urmat în funcția de președinte ANAF. Ba chiar a fost și un spectacol politicianist în Parlament pe acest subiect care nu a putut să împiedice aplicarea legii.

-sutele de mii de decizii de impunere pentru contribuția socială de sănătate emise în trim.4 a anului 2014 s-au datorat cadrului legal tembel existent la acea dată: una era scris în Legea Sănătății, alta în Codul Fiscal iar obligația de plata pentru cetățeni cu venituri modice era stipulată de legiuitor.

Același legiuitor format din parlamentari acționând la inițiativa legislativă a unor miniștri la fel de „pricepuți” că ipochimenul în cauză.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii