Replica DURĂ #Rezist la AVERTIZĂRILE Jandarmeriei pentru 1 Decembrie: ”Ne amenințați din nou?”
Justiție Politic Social Ultima Ora

ULUITOR. Jandarmii au vrut să îi omoare pe protestatari. Există dovada

Ghidul de Intervenție Profesională, publicat în urmă cu 10 ani de editura MAI, destinat jandarmilor, conține principii care nu au fost respectate de forțele de ordine prezente pe 10 august în Piața Victoriei, conform documentului fiind interzisă lovitura la nivelul capului sau gâtului.

ULUITOR. Jandarmii au vrut să îi omoare pe protestatari. Există dovada

Zona roşie – dispusă la nivelul capului – este o zonă interzisă deoarece acţiunea în forţă asupra acesteia poate produce DECESUL ADVERSARULUI. Evitând acţiunea asupra acestei zone se previn: riscurile traumatice mortale; contactul cu sângele adversarului (risc de îmbolnăvire hepatita C sau SIDA); producerea de echimoze, contuzii, hematoame, plăgi. În situaţii limită se poate acţiona şi asupra zonei roşii, luându-se în calcul urmările ce se pot produce în urma acestei acţiuni. Sunt interzise acţiunile în forţă asupra capului sau a coloanei vertebrale! După ce ai imobilizat adversarul încetează acţiunea, traumele produse pot fi în defavoarea ta”, se arată în document, potrivit ProTV.

„ATENŢIE! CÂND EFECTUL SCONTAT SE PRODUCE PRIN FOLOSIREA BASTONULUI SE ÎNCETEAZĂ IMEDIAT APLICAREA LOVITURILOR! REGULĂ: ÎN CAZUL PRODUCERII UNOR VĂTĂMĂRI CORPORALE ADVERSARULUI I SE ACORDĂ IMEDIAT PRIMUL-AJUTOR ŞI SE RAPORTEAZĂ IERARHIC, DE URGENŢĂ, EVENIMENTUL!. Bastonul de cauciuc poate fi întrebuinţat atunci când celelalte mijloace şi procedee de imobilizare nu au dat rezultate. NU SE PULVERIZEAZĂ SUBSTANŢA DIRECT ÎN FAŢĂ ADVERSARULUI”, mai arată ghidul.

ULUITOR. Jandarmii au vrut să îi omoare pe protestatari. Există dovada

Concluzia este că Jandarmeria a acționat împotriva acestui Ghid cu bună știință, urmărind exact ce spune documentul oficial: ”DECESUL ADVERSARULUI”. Adică al protestatarilor pașnici. Exact ca în decembrie 1989!

Citește și:

Jandarmii nu aveau ce căuta cu muniție de război la miting. Lovirea oamenilor pașnici cu bastoanele în cap este tentativă de omor

INCREDIBIL. Liviu Dragnea îi Felicită pe jandarmii care i-au bătut pe protestatari. Acuzații incredibile la adresa lui Iohannis

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.