Ultima Oră! Viorel Lis probleme grave de sănătate! 5
Politic Ultima Ora

Ultima Oră! Viorel Lis probleme grave de sănătate!

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a avut parte de clipe destul de grele în ultima perioadă din cauza stării fizice.

Viorel Lis a declarat că nu se simte bine și că se confruntă cu o semi-pareză în zona picioarelor, care îi îngreunează considerabil mersul.

Din fericire, soţia sa, Oana Lis, este tot timpul alături de el și se asigură că dispune de tot ce are nevoie pentru a se simți bine.

„Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate.

Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg.

Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și ă am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii