Codrin Ștefănescu îi dă lecții lui Iohannis. ”În loc să transmită mesaj de Ziua Femeii, a ieșit cu aberații”
Politic Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Tensiunile din PSD cresc după CEx. Codrin Ștefănescu AMENINȚĂ cu excluderi

Liviu Dragnea a câștigat doar aparent conflictul din PSD. Nu au trecut 24 de ore de la CEx-ul furtunos, unde liderul social-democrat a respins asaltul puciștilor Gabrielei Firea, că războiul a reînceput.

Ieri seară, Dragnea sublinia că nu mai acceptă comentarii critice din partea membrilor PSD, la adresa partidului, în public. ”Este un ultimatum”, spunea Liviu Dragnea. Ultimatum sau nu, astăzi contrele în public au continuat cu înverșunare. Ultima oră: Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, le transmite social – democraților Adrian Țuțuianu și Cătălin Rădulescu să nu se mai certe în public. Totul după ce, astăzi, Țuțuianu a anunțat că îl va da în judecată pe Rădulescu pentru că a declarat că a permis instalarea unor aparate de interceptare ale SRI în sediul PSD.

„Îi rog public pe domnul Țuțuianu și pe domnul Rădulescu să se oprească. După CEx asta s-a stabilit. Am văzut că domnul Țuțuianu amenință că îl dă în judecată pe domnul Rădulescu, apoi am văzut că doamna Firea face din nou declarații după CEx. Noi mai facem un apel, dar nu discutăm la infinit”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3. Acest ”ultim apel” este exact ultimatumul dat aseară de Dragnea, ultimatum pe care revoltații nu vor să îl respecte. Ce poate să facă președintele partidului? Să îi dea afară? Riscant, pentru că va pierde parlamentari! Abia în acest moment se paote spune că PSD este în degringoladă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.