Datele provizorii ale Recensământului din 2021 au fost făcute publice
Datele provizorii ale Recensământului din 2021 au fost făcute publice
Politic Ultima Ora

Ultima Oră. Se cere prelungirea Recensământului

Deputatul Alin Apostol, de la USR, cere prelungirea Recensământului după ce gradul de autorecenzare a crescut masiv în această săptămână, Institutul Național de Statistică primind, marți, un număr record de chestionare, aproape jumătate de milion.

Ultima Oră. Se cere prelungirea Recensământului 5

”IERI PESTE 430 MII DE ROMANI S-AU AUTORECENZAT. DUBLU FAȚĂ DE CEA MAI BUNĂ ZI.

Peste 7.5 milioane de cetățeni au completat chestionarul de autorecenzare. Aurorecenzarea se încheie la 15 mai. Nu uitați că puteți să primiți o zi liberă dacă vă autorecenzați.

Intenționez ca, în calitate de membru al Consiliului de Comunicare și Transparenta, să cer Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației și Locuințelor să prelungească perioada de autorecenzare cu minim 2 săptămâni de zile, până pe 1 iulie.

Românii vor digitalizare, vor să se autorecenzeze. Atâta timp cât există cererea crescută încă, putem prelungi termenul limită de autorecenzare online.

Haideți să prelungim puțin această perioadă ca să avem și mai mulți români autorecenzați digital. În plus, scădem cheltuielile publice de la bugetul de stat cu recenzarea fizică.”, a precizat deputatul Alin Apostol.

Ultima Oră. Se cere prelungirea Recensământului 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.