Ultima oră. Răzvan Cuc, declarații în scandalul TAROM: M-am întâlnit cu doamna Mezei marți seara 1
Ultima Ora Justiție Politic

Ultima oră. Răzvan Cuc, declarații în scandalul TAROM: M-am întâlnit cu doamna Mezei marți seara

„M-am întâlnit cu doamna Mezei marți seara, dar nu i-am cerut acest lucru. Era imposibil să opresc 5 tipuri de aernovae”, a declarat vineri ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc. Într-o conferință de presă ad-hoc, ministrul Cuc a respins acuzațiile aduse de fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei.

Mădălina Mezei, fostul director general TAROM, a confirmat că are calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, în care este implicat și Ministerul Transporturilor, la Direcția Națională Anticorupție.

Fosta șefă TAROM îl acuză pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, că i-a cerut să întârzie o serie de curse interne, astfel încât să o serie de parlamentari să nu ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

„Ministrul (n.r. – Cuc) m-a chemat la el în birou, cu două zile înainte (n.r. – de moțiunea de cenzură) să îmi spună că trebuie să luăm niște curse interne, ca să oprim accesul parlamentarilor la votarea moțiunii de cenzură. I-am răspuns că așa ceva este imposibil, pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi. Suntem o companie de oameni liberi. Indiferent ce le-aș fi spus eu oamenilor, ei n-ar fi făcut așa ceva și, evident, eu n-aș fi putut să le cer așa ceva”, a afirmat Mădălina Mezei, fostul director general TAROM, într-o conferință de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.