Ultima Oră. PSD își trimite ministrul în fața judecătorilor 3
Politic Ultima Ora

Ultima Oră. PSD își trimite ministrul în fața judecătorilor

Partidul Social Democrat, PSD, salută decizia fostului ministru Adrian Chesnoiu de se retrage din funcție dar și de faptul că s-a autosuspendat din PSD.

”Așa cum a anunțat deja, ministrul Adrian Chesnoiu dorește ca instituțiile abilitate să facă cercetările necesare pentru eliminarea oricăror suspiciuni cu privire la activitatea sa.

 

Partidul Sociasl În acest sens, domnul Chesnoiu solicită „tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare”.

 

De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din funcția de ministru și de a se suspenda din Partidul Social Democrat.

 

PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern.

 

PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcțiile deținute în Guvern și în partid, va permite instituțiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activității sale”, arată PSD.

Ultima Oră. PSD își trimite ministrul în fața judecătorilor 4

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.