Ultima Oră! Nicușor Dan și Ludovic Orban, chemați de urgență la Palatul Cotroceni. Iohannis îl susține în lupta cu Firea! 1
Politic Ultima Ora

Ultima Oră! Nicușor Dan și Ludovic Orban, chemați de urgență la Palatul Cotroceni. Iohannis îl susține în lupta cu Firea!

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan pentru News,ro.

Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan.

În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.

Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.