BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Mișcarea din Parlament care o va demite pe Viorica Dăncilă

 Deputatul USR Stelian Ion a anunțat, luni, că USR va chema toți liderii de grupuri parlamentare, marți, la o discuție referitoare la urgentarea depunerii moțiunii de cenzură. Acesta a mai spus că întâlnirea are scopul de a afla intențiile ALDE și Pro România în privința susținerii moțiunii.

„Am observat că se tătăgănează foarte mult niște decizii ale ALDE și Pro România. Ca urmare am invitat toți liderii grupurilor parlamentare la o întâlnire mâine, pentru a avea o discuție în cadru larg, referitor la urgentarea depunerii moțiunii de cenzură”, a declarat deputatul USR Stelian Ion, marți, în Parlament, confrom mediafax.ro

Stelian Ion a mai spus că prin această doresc să afle dacă ALDE și Pro România susțin moțiunea de cenzură.

„Dormin prin aceasta să-i punem pe colegii din ALDE și Pro România în postura de a-și exprima în mod clar opțiunea cu privire la semanrea și susținerea moțiunii de cenzură”, a mai precizat acesta.

Ludovic Orban a declarat, duminică, faptul că în prezent PSD nu mai are majoritate în Legislativ, precizând că numărul aleșilor care s-au declarat în opoziție este de 241, chiar 243, dacă sunt luați în calcul și independenții. Președintele PNL a adăugat că vor fi negocieri și săptămâna viitoare pentru moțiune.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.