Ultima Oră! Încă o victorie pentru Maia Sandu! Comuniștii au fost umiliți! FOTO 7
Externe Politic Ultima Ora

Ultima Oră! Încă o victorie pentru Maia Sandu! Comuniștii au fost umiliți! FOTO

Parlamentul de la Chişinău a votat numirea liderului interimar al PAS, Igor Grosu,partidul Maiei Sandu, în funcţia de preşedinte al Parlamentului.

”Vreau să vă mulţumesc pentru votul dumneavoastră, pentru onoarea de a mă fi ales Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Este o mare responsabilitate pentru mine şi ţin să le mulţumesc cetăţenilor care au făcut alegerea de astăzi posibilă. Vreau să fiu un Preşedinte care pune Parlamentul în slujba oamenilor şi îl transformă într-o fabrică de reforme, de legi şi decizii bune.

Încrederea oamenilor în instituţia supremă a democraţiei poate fi recâştigată doar cu muncă şi onestitate, iar rolul meu este de a mă asigura că, respectând Constituţia şi legile ţării, vom lucra eficient pentru reformarea justiţiei şi a funcţionării instituţiilor, pentru mărirea pensiilor şi salariilor, dezvoltarea infrastructurii şi a comunităţilor locale, pentru susţinerea mediului de afaceri, atragerea de investiţii şi crearea de locuri de muncă bine plătite, pentru consolidarea parteneriatelor externe”, a scris Grosu pe Facebook după alegerea sa.

Ultima Oră! Încă o victorie pentru Maia Sandu! Comuniștii au fost umiliți! FOTO 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii