AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
Exclusiv Politic Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Decizia liderului AUR, George Simion în cazul deputatului Dumitru Focșa, care și-a bătut nevasta. ”O soție nu trebuie lovită nici măcar cu o floare.” VIDEO

Liderul AUR, George Simion îi cere public demisia din Parlament, a deputatului Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut nevasta. 

Mai mult, conducerea AUR a decis excluderea din partid a lui Focșa și îi cere demisia și din calitatea de deputat. George Simion spune că, o soție nu trebuie lovită nici măcar cu o floare.

Liderul AUR George Simion îi cere demisia deputatului care și-a bătut nevasta
Liderul AUR George Simion îi cere demisia deputatului care și-a bătut nevasta

”AUR respinge ferm orice formă de violenţă domestică şi se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare.

Cerem pe această cale partidelor şi organizaţiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi şi expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, subliniază formaţiunea.

AUR respinge ferm orice formă de violenţă domestică şi se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare. Cerem pe această cale partidelor şi organizaţiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi şi expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, subliniază formaţiunea.

Dumitru Focșa a fost susținut de liderul AUR George Simion  pentru a intra în politică
Dumitru Focșa a fost susținut de liderul AUR George Simion pentru a intra în politică

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.