Fostul senator PSD, Niculae Badalau face Revelionul după gratii
Fostul senator PSD, Niculae Badalau face Revelionul după gratii
Politic Ultima Ora

Ultima Oră. Bădălău va fi dat dat afară de la Curtea de Conturi

Conducerea Parlamentului a decis, să-l revoce din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi pe Niculae Bădălău, reţinut de DNA sub acuzaţia de dare de mită.

USR și PSD au cerut, declanşarea procedurii de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţia de vicepreşedinte de la Curtea de Conturi, după reţinerea acestuia de către DNA.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi, care a fost reţinut de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv, luni, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a admis propunerea DNA de arestare preventivă a lui Niculae Bădălău, măsura fiind dispusă pentru 30 de zile.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 27 noiembrie, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru dare de mită, în formă continuată, şi trafic de influenţă, şi a unei persoane fizice, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, a anunţat, duminică seară, DNA.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.