ULTIMA ORĂ! Anunț Oficial! Pensiile parlamentarilor şi primarilor se pot tăia rapid! 7
Politic Ultima Ora

ULTIMA ORĂ! Anunț Oficial! Pensiile parlamentarilor şi primarilor se pot tăia rapid!

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, vineri, că pensiile parlamentarilor şi primarilor vor fi tăiate în acest an, posibil chiar în actuala sesiune, existând „voinţă politică” în acest sens.

„Acum un an, USR a depus un proiect de lege pentru a tăia pensiile primarilor. Acesta se află într-un sertar la Comisia de Administraţie.

Colegii mei care au fost parlametari legislatura trecută nu au găsit o voinţă politică în acest sens.

Lipsa voinţei politice este evidentă când ne uităm la mai multe încercări de a tăia aceste pensii (n.r. speciale), dar care au fost făcute astfel încât să nu treacă.

Noi venim cu această voinţă politică.

ULTIMA ORĂ! Anunț Oficial! Pensiile parlamentarilor şi primarilor se pot tăia rapid! 8

Nu este un proces care să se întâmple peste noapte, este un proces complex şi trebuie să avem toate argumentele de partea noastră, dar cu siguranţă rapid se pot tăia pensiile parlamentarilor şi primarilor.

Aceste două categorii pot fi tăiate rapid şi fără probleme. Anul acesta, în această sesiune chiar, sper să se întâmple acest lucru”, a spus, Dragu, la Digi 24.

ULTIMA ORĂ! Anunț Oficial! Pensiile parlamentarilor şi primarilor se pot tăia rapid! 9

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii