Traian Băsescu”
Politic Social Ultima Ora

Traian Băsescu, despre scandalul mașinii cu număr anti-PSD: ”Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol”

Fostul președinte Traian Băsescu intervine în scandalul iscat odată cu dosarul penal deschis împotriva unui român ce a venit din Suedia cu un autoturism cu număr de înmatriculare preferențial în care apare o injurie la adresa PSD și critică în termeni duri felul în care au reacționat cei din Poliția Română.

„Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica.

De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru.

Tot în secuime, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional.

Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă.

În schimb, toată poliţia, în frunte cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD„, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte îi îndeamnă pe polițiști să se limiteze la o amendă și să îl lase pe bărbat în pace și în îndeamnă să se ocupe de cazuri mai grave.

„Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează?

Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit”, conchide Traian Băsescu.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.