Traian Băsescu atac la politicieni. ” Nu au ce căuta în stradă” 1
Politic

Traian Băsescu atac la politicieni. ” Nu au ce căuta în stradă”

Traian Băsescu atac la politicieni. ” Nu au ce căuta în stradă”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu spune că  nu e normal ca politicienii să confiște manifestările de stradă, ba mai mult să participe la mitinguri neautorizate.

„Cei care sunt în stradă au ca şi mine o profundă neîncredere în PSD. Nu e rolul unui preşedinte să se pună în fruntea protestelor. Nu are ce să caute acolo. Încercarea disperată a PNL şi USR să politizeze protestele nu e bună. Afectează protestatarii care vin de bunăvoie şi dă apă la moară PSD şi ALDE. E nescuzabilă mişcarea când nu e condusă politic. Eu nu merg în stradă. Cât de jos să coboare un om politic ca să meargă în piaţă? Mai mult, oamenii politici nu au ce căuta la mitinguri neautorizate „, a spus Băsescu la România TV.

Traian Băsescu îl linişteşte pe Klaus Iohannis. PSD nu are nicio şansă să-l suspende. „Nu cred că îi e teamă de suspendare lui Iohannis cu nu mi-a fost nici mie. Nu cred că are motive. Nici nu vor îndrăzni să iniţieze o procedură de iniţiere a procedării de suspendare”, a mai spus Băsescu.

Liderii USR și ai PNL, Dan Barna și Ludovic Orban s-au numărat printre cei care manifestă împotriva modificării Legilor justiției de către coaliția PSD-ALDE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.