Eugen Tomac, liderul PMP, scrisoare de felicitare către Ambasadorul Republicii Serbia de Ziua Statalității
Tomac
Politic Ultima Ora

Tomac își dă afară deputatul din PMP pentru că a votat cu PSD-ul

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Micarea Populară, anunță președintele formațiunii Eugen Tomac, după ce deptatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

„Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac”, a delarat, Eugen Tomac, președintele PMP, citat de Mediafax.

Adrian Mocanu apare pe lista parlamentarilor care au votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

Aici lista completă: http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.nominal?idv=19973&idl=1

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală a fost adoptat, luni, de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi „pentru”, 78 voturi „împotrivă” şi o abţinere.

PNL și USR au anunțat deja că vor contesta Legea la Curtea Constituțională. Și președintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunând că social democrații fac proiecte pentru Liviu Dragnea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii