Băsescu îl Termină pe Tăriceanu. Demisii în masă din ALDE. Încă un deputat a spus ADIO. FOTO 3
Ultima Ora Politic

Băsescu îl Termină pe Tăriceanu. Demisii în masă din ALDE. Încă un deputat a spus ADIO. FOTO

Deputatul Adrian Mocanu a demisionat din ALDE, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu și s-a întors în PMP, partid de pe listele căruia a ajuns parlamentar pentru a 3-a oară.

”M-am alăturat Grupului PMP de la Camera Deputaților. Nu a fost o decizie ușoară.

Argumentul principal care a stat la baza acestei decizii este votul politic covârșitor dat în forurile statutare ale ALDE Buzău pentru continuarea unei linii politice de dreapta, coroborat cu alunecarea recentă a conducerii partidului spre PSD și Pro România.

Cu Partidul Mișcarea Populară, pe listele căruia am fost ales deputat, buzoienii au certitudinea că va exista măcar un partid care va face opoziție Stângii în județul Buzău.

Îi anunț cu această ocazie pe buzoieni că întreaga organizație județeană a ALDE trece la PMP. Odată cu această zi, începem o luptă sinceră , autentică și puternică cu PSD-ul și acoliții săi de la Pro România, care mimează lupta împotriva îndrumătorilor pesediști doar pentru a face majorități după alegeri.

Fac un apel la luptă și la coalizare pentru toți cei care s-au săturat de atâția ani de „roșu” în instituțiile publice și în primării. Împreună vom învinge!”, scrie Adrian Mocanu.

Băsescu îl Termină pe Tăriceanu. Demisii în masă din ALDE. Încă un deputat a spus ADIO. FOTO 4

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.