Trădare pentru Tăriceanu. Un primar ALDE se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă
Politic Ultima Ora

Scandal între Dragnea și Tăriceanu pe numirea lui Vlase la SIE

Tăriceanu consideră că Gabriel Vlase ar fi potrivit la SIE, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea. Șeful Senatului a spus că nu s-a stabilit calendarul audierii în Parlament, dar există termene obligatorii în acest sens.

”Gabriel Vlase este un om care mi-a făcut o impresie foarte bună și cred că ar fi potrivit la SIE. Are experiența necesară, a fost președintele Comisiei SIE, nu văd motive să nu îl votăm, nu am rezerve cu privire la loialitatea lui… Nu am stabilit calendarul audierii, dar exită termene în care trebuie să ne încadrăm, e o obligativitate”, a declarat duminică într-o conferință de presă Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Tăriceanu a reluat ceea ce spusese și vineri, când a relatat că nici el și nici Liviu Dragnea nu au fost la curent cu nominalizarea de către președintele Klaus Iohannis a lui Gabriel Vlase la șefia Serviciului de Informații Externe (SIE).

”Cred că Iohanni și-a dat seama că dacă ar fi venit cu altă propunere care să nu fie din PSD sau din coaliție nu ar fi avut șanse să treacă prin Parlament”, a explicat Tăriceanu nominalizarea lui Vlase la SIE.

Reamintim că Liviu Dragnea nu este de acord cu numirea lui Vlase (membru PSD) la SIE și ar vrea amânarea votului din Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.