Declarația a avut loc în contextul în care în emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3 se vorbea despre posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să fie reales în cea mai înaltă funcție a statului. Iată ce a declarat Pavel Abraham: "Și pe noi ar trebuie să nu ne mai intereseze că vrea să candideze cu doi ani înainte, să candideze și cu 10 și să nu ia niciodată. Dacă din păcate, vor fi mai mulți cei care vor vrea, așa ne trebuie. Ne supunem majorității: Românii, slugi de profesie ! " a spus Pavel Abraham. Expresia jignitoare la adresa românilor a făcut-o pe moderatoarea Sandra Stoicescu să reacționeze: "Haideți să nu jignim românii ! Sper că este o metaforă", a spus Sandra Stoicescu. Când și-a dat seama de gravitatea celor spuse, Abraham a continuat: "Evident, evident că este o metaforă, dar eu spun de ce... De ce tot ocolim lucrurile?" a mai spus Abraham, încercând apoi să minimizeze impactul.
Politic Social Ultima Ora

ȘOCANT! PAVEL ABRAHAM JIGEȘTE POPORUL LA TELEVIZOR: ”ROMÂNII, SLUGI DE PROFESIE” (VIDEO)

Declarația a avut loc în contextul în care în emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3 se vorbea despre posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să fie reales în cea mai înaltă funcție a statului.

Iată ce a declarat Pavel Abraham:

„Și pe noi ar trebuie să nu ne mai intereseze că vrea să candideze cu doi ani înainte, să candideze și cu 10 și să nu ia niciodată. Dacă din păcate, vor fi mai mulți cei care vor vrea, așa ne trebuie. Ne supunem majorității: Românii, slugi de profesie ! ” a spus Pavel Abraham.

Expresia jignitoare la adresa românilor a făcut-o pe moderatoarea Sandra Stoicescu să reacționeze:

„Haideți să nu jignim românii ! Sper că este o metaforă”, a spus Sandra Stoicescu.

Când și-a dat seama de gravitatea celor spuse, Abraham a continuat:

„Evident, evident că este o metaforă, dar eu spun de ce… De ce tot ocolim lucrurile?” a mai spus Abraham, încercând apoi să minimizeze impactul.

Publicată de Loredana Stiridiaspora pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii