ȘOCANT: ”Am o șampanie. Abia aștept SĂ MOARĂ cineva în familia lui s-o desfac!” Cine spune asemenea grozăvii
Politic Social Ultima Ora

ȘOCANT: ”Am o șampanie. Abia aștept SĂ MOARĂ cineva în familia lui s-o desfac!” Cine spune asemenea grozăvii

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a făcut un comentariu vizavi de postarea lui Cristian Mihai Dide și femeia-jandarm care a murit într-un accident de mașină.

”Eu nu știu cine este Dide, dar m-am săturat de agresivitate și nesimțire! El a zis că s-a bucurat că a murit femeia-jandarm și că al ei copil este în comă? Da. Mi-a rămas o șampanie de la ziua mea. Abia aștept să moară cineva în familia lui s-o desfac! Ba da, trebuie să mergem pe această linie! Cum să nu mergem pe aceeași linie? Fac și eu același lucru… și eu trăiesc în democrație ca el”, a zis Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.

Într-un interviu pentru DC News, Cristian Mihai Dide și-a motivat mesajul de pe Facebook.

„Postarea a venit din senin, a fost ca un semn de revoltă. Nu am deschis știrea. Am vrut să-mi arăt nemulțumirea față de Jandarmeria Română. Știu că nu este o postare foarte bine aleasă. Regret ce s-a întâmplat la Suceava. Îmi pare rău că o mamă a murit și un copil este în comă. Regretabil mai este și faptul că s-a reușit schimbarea agendei publice atât de ușor doar cu o postare pe Facebook. La fel de regretabil este și că oamenii uită repede ce ai făcut și ești pus la zid în urma unei singure postări”, a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.