Senatorul Cîțu, paralelă tristă între PSD și Venezuela: ”România este deja la mijlocul drumului către sărăcie și dictatură”
Politic Social Ultima Ora

Senatorul Cîțu, paralelă tristă între regimul PSD și Venezuela: ”România este deja la mijlocul drumului către sărăcie și dictatură”

Senatorul liberal Florin Cîțu trage un semnal de alarmă printr-o paralelă Venezuela/România. Economistul consider că țara noastră este foarte aproape de situația dezastruoasă care se derulează în țara sud-americană.

Senatorul Cîțu, paralelă tristă între PSD și Venezuela: ”România este deja la mijlocul drumului către sărăcie și dictatură”

„Toti romanii ar trebui sa vada ce se intampla acum in Venezuela.

Socialismul, de tipul PSD+ALDE, a mai distrus un popor.

De fiecare data rezultutul este acelasi-saracie si dictatura.

De fiecare data incepe la fel. Si foarte trist cu sustinerea unei parti importante dintre intelectuali si clasa de mijloc.

Romania este deja la mijlocul drumului catre saracie si dictatura. Suntem in faza nationaliarii profiturilor si demonizarii investitorilor si a sectorului privat. Urmeaza nationalizari si restrictii pentru circulatia fortei de munca si a capitalului.

Romanii trebuie sa stie ca drumul pe care Dragnea, Valcov, Tariceanu si cei care ii sustin la guvernare, duc Romania catre saracie si dictatura.

Si atunci doar o revolutie ii mai da la o parte pe Dragnea si gasca lui”, spune Florin Cîțu pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.