Șeful PSD este terminat. Bădulescu va face dezvăluiri despre ”10 august”: ”Binomul Dragnea – Carmen Dan a manipulat structurile din acea zi”
Politic Justiție Social

Se îngroașă gluma! Demisiile nu mai sunt suficiente: se cere pușcărie pentru Dragnea și Carmen Dan

Speranța Cliseru a fost recunoscută la o terasă de o persoană care i-a cerut partenerului ei să mute mașina pentru că este parcată pe trecerea de pietoni. Discuția a mers apoi spre o altă direcție. Ea a admis că ministrul Carmen Dan ar fi mințit. În acest context, senatorul PNL Alina Gorghiu reacționează dur.

„Gata. Demisiile lui Dragnea și Dan nu mai sunt suficiente. Apar dovezi că trebuie să înfunde pușcăria pentru ce au făcut pe 10 august.

Nu mă interesează așa de mult care sunt reglările de conturi în PSD. Dar adevărul despre Piața Victoriei da, mă interesează. Și iată că începe să iasă la iveală. Tocmai am aflat cine și cum a mințit despre modul în care au fost împroșcați cu gaze și agresați 100.000 de oameni pașnici, sub un pretext cusut cu ață albă. Să nu uităm: peste 450 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. Aproape 800 de oameni au depus deja plângeri penale. Și apar deja primele răspunsuri. Justiția trebuie să lucreze cât de repede”, este reacția senatorului pe Facebook.

Un bucureștean care a surprins mașina Prefecturii București parcată pe trecerea de pietoni a luat-o la întrebări pe Speranța Cliseru, aflată la o terasă din apropiere. Când s-a ajuns la violențele din 10 august, prefectul Capitalei a aruncat vina pe Dragnea și Carmen Dan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.