Șah Mat. Dragnea își recunoaște neputința: De doi ani de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere
Politic Ultima Ora

SCANDAL total în PSD. Reprezentanții județelor îl fac praf pe ”dictatorul” Dragnea

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Iulian Chiriac, vicepreşedintele al PSD Brăila, filială care s-a opus public rămânerii lui Liviu Dragnea în fruntea partidului, a declarat, în conferinţă de presă, că situaţia tensionată din PSD duce la ratarea unor momente foarte importante pentru ţară şi pentru PSD, ca partid. Filiala PSD Brăila e condusă de Mihai Tudose.

„Din punctul meu de vedere, ratăm nişte momente foarte importante pentru ţară şi pentru noi, ca şi partid. Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială şi am declarat-o de fiecare dată. Se pare că bunele idei şi managementul vin dintr-o gândire colectivă. Eu cred că sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care doresc anumite funcţii şi au nişte frustrări. Au ajuns în aceste funcţii, dar s-a dovedit că ei nu performează atât de tare şi uitaţi ce se întâmplă că deja am schimbat trei guverne şi avem o majoritate parlamentară covârşitoare şi nu ni se întâmplă lucruri bune în partid”, a declarat Chiriac.

Preşedintele CJ Brăila a precizat că este deranjat de faptul că munca sa administrativă „este obturată” de această luptă politică internă. „Sper să nu ne ducă foarte mult în jos în rândul opiniei publice, mai ales că eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci la partidul unor oameni”, a adăugat el.

Şi primarul Brăilei, Marian Dragomir, vicepreşedinte al PSD Brăila, declara luna trecută că filiala social-democrată brăileană îşi menţine punctul de vedere referitor la faptul că Liviu Dragnea ar trebui să renunţe la funcţia de preşedinte al partidului, scrie agerpres.ro.

Dragomir amintea că scorul de 57% obţinut de PSD în municipiul Brăila, la alegerile din 2016, demonstrează „implicarea fiecărui membru, performanţa echipei de la Brăila” şi obligă să fie luate în timp util toate măsurile pentru ca faptele de la nivel local „să nu fie puse în umbră de gafele de la nivel naţional”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.