BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”
Breaking News ciolacu Exclusiv Politic psd Ultima Ora

SCANDAL! Război între femeile din PSD! Viorica Dăncilă revine în forță pe scena politică! Lovitură năucitoare pentru Carmen Dan!

Fostul președinte al PSD Viorica Dăncilă a ieșit de pe scena politică în urma demisie pe care a fost obligată să și-o dea după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

Dăncilă, a fost oprită de către președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu să candideze pentru postul de președinte al femeilor din PSD, funcție pentru care era susținută de mai mulți lideri ai partidului.

Conform unor surse din PSD,. fostul președinte al partidului și-a asigurat un post de Teleorman, funcție ocupată acum de fostul ministru de interne Carmen Dan.

Sursele din PSD afirmă că, Dăncilă are încă un val de simpatie în rândul electoratului social-democraților,în detrimentul colegei sale Carmen Dan, care nu se mai bucură de simpatie după evenimentele din 10 August și după arestarea lui Liviu Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.