Scandal fără precedent în PNL! Emil Boc îi dă lovitura lui Orban! ”S-a trecut la linia roșie!” 1
Politic Ultima Ora

Scandal fără precedent în PNL! Emil Boc îi dă lovitura lui Orban! ”S-a trecut la linia roșie!”

Primarul muncipiului Cluj-Napoca Emi Boc califică numirea unui prefect UDMR ca fiind un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj.

„Ce să zic? E fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj. Eu am fost preşedinte al acestui partid din 2005 până în 2012, 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit, ca de altfel, niciodată, ca preşedinte de partid, n-am umilit organizaţiile politice care au adus scor politic la partid.

Iar Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL la toate alegerile. Deci organizaţia care aduce cele mai multe voturi pur şi simplu a fost umilită şi asta e o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL care au muncit cu bună credinţă, ne-am străduit să ne facem datoria la toate tipurile de alegeri, iar conducerea centrală a partidului ne-a sfidat.

Asta este în politică câteodată, dar asta doare. S-au trecut nişte linii roşii la Cluj în relaţia dintre conducerea centrală şi PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Este cruda realitate pe care o trăim”, a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.