Halucinant: Rovana Plumb spune că în România salariile sunt mai mari decât în Germania
Rovana Plumb
Politic Ultima Ora

Rovana Plumb spune că războiul din PSD este normal: ”Este ceva obişnuit în democraţie”

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a explicat într-un comunicat de presă transmis AGERPRES că tot ce se întâmplă înPSD este ceva normal. Coaliţia de guvernare va continua să pună în aplicare punct cu punct programul prezentat la alegerile din 2016, conform deciziilor adoptate prin vot, sâmbătă, la Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, afirmă Rovana Plumb.

„Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obişnuit în democraţie şi arată că fiecare coleg îşi poate exprima deschis poziţia în forurile statutare ale partidului. În PSD, toate deciziile se iau prin vot. Majoritatea a decis şi respectăm toţi deciziile. Mergem înainte. Suntem uniţi şi hotărâţi să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinaţi şi facem ce am promis românilor, vom câştiga şi următoarele alegeri”, declară Rovana Plumb.

Conform sursei citate, Plumb a susţinut în cadrul CExN că membrii din echipa de conducere a partidului sunt mult mai interesaţi de ce se întâmplă cu salariile şi pensiile, de sănătate, de educaţie, de programele europene, de ce se face la guvernare pentru apărarea intereselor României pe plan european, decât de atacurile care vin zi de zi din partea Opoziţiei şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.