Dan Barna, cerere de ultim moment pentru Iohannis. Ce condiții pune după semnarea pactului
Dan Barna divulgă cine l-a trădat. Cum a ajuns public dosarul său cu fonduri europene
Politic Ultima Ora

Reacție USR: Parlamentul nu e UM Dragnea! „Puterea PSD-ALDE a readus violența în societate”

Președintele USR Dan Barna reacționează față de intenția coaliției de a modifica Regulamentul Parlamentului astfel încât accesul să fie limitat.

„Călin Popescu Tăriceanu vrea să transforme Parlamentul României în UM Liviu Dragnea.

Puterea încearcă, prin toate mijloacele, să pună pumnul în gură USR, partidul care protestează împotriva penalilor și a dictaturii majorității PSD-ALDE-UDMR.

Cere restricții pentru accesul cetățenilor în Casa Poporului și reguli pentru comportamentul în plen. Ne acuză de fascism. La fel făcea și Ion Iliescu în 1990 pentru a justifica represiunea opozției și a Pieței Universității. Iar Șerban Nicolae solicită chiar cercetarea invitaților USR în Parlament.

Toate aceste măsuri reprezintă o formă de violență simbolică îndreptată împotriva opoziției.

Nimic despre brutalizarea de către jandarmi a colegului nostru Anton Cupcea aseară în Piața Victoriei, în timp ce strângea semnături pentru #farapenali.

Nimic despre reținerea prin forță, de către Jandarmeria ajunsă brațul înarmat al lui Liviu Dragnea, a unor cetățeni care protestau pașnic.

Nimic despre agresarea jurnaliștilor de către parlamentarii PSD gărzi de corp pentru Liviu Dragnea în Parlamentul României.

Puterea PSD-ALDE a readus violența în societate”, a scris Dan Barna pe contul său de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.