'
Vacanță de lux pentru Dan Barna. Liderul USR a petrecut zile de neuitat în Caraibe. FOTO de senzație
Ultima Ora Justiție Politic

Reacția USR la anunțul că proiecte cu bani europeni ale lui Dan Barna sunt verificate de DLAF

USR arată, într-un comunicat de presă, că „a luat notă” de faptul că unele proiecte cu fonduri europene derulate de firma lui Dan Barna sunt verificate de DLAF, după ce Rise Project a publicat o investigație pe această temă și spune că proiectele au mai fost verificate și nu s-au găsit nereguli.

Proiectele „au mai fost verificate de organismele intermediare și de autoritățile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, așa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecții financiare”, se arată în comunicat.

„Orice verificare și re-verificare a activității mele este binevenită. Am fost și rămân deschis și transparent, ca întotdeauna”, a spus și Dan Barna, potrivit comunicatului.

„USR apreciază răspunsul rapid al DLAF – o instituție din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea Primului-Ministru Viorica Dăncilă – în aceeași zi cu solicitarea de informații a Rise Project”, se mai arată în comunicat.

Rise Project a prezentat, marți, într-o amplă achetă, date și documente care arată cum proiecte sociale finanțate din fonduri europene gestionate de firma lui Dan Barna au avut același model autohton prin care banii europeni s-au scurs către firme de casă.

În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

USR a luat notă de încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener președintele Dan Barna le-a…

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Joi, 17 octombrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.